Entradas ALBERT PLA Miedo a l'Hospitalet


ALBERT PLA Miedo a L'Hospitalet ALBERT PLA Miedo passarà per L'Hospitalet el pròxim dissabte 23 de febrer de 2019 a les 20:00 h.   Idea Original, Albert Pla Disseny d’art, Mondogo Música i cançons, Albert Pla y Raül “Refree” Visuals, Nueveojos Espai sonor,  Judit Farrés Direcció, Pepe Miravete Intèrpret; Albert Pla   Albert Pla ens proposa un viatge íntim i molt personal que arrenca en la infantesa, va fins a més enllà de la sepultura i recorre les sensacions, les emocions i els sentiments que ens produeix la por. Aquest espectacle té com a protagonista aquell fantasma que viu en la nostra ment alimentat pels nostres pensaments. “Canta, canta, no dejes de cantar / Si dejas de cantar te morirás”. I és què, a l’escenari es fa una repassada irònica a les pors de sempre, als temors més habituals, als fantasmes que ens assetgen, el terror a la mort... Sobre l’escenari, una rere l’altre s’aniran interpretant les cançons com una manera d’espantar les pròpies pors... o bé d’enfrontar-s’hi. I finalment , la catarsi del riure, l’alliberament. “Desde que sé que estoy muerto / Ya nunca me pongo enfermo”. Miedo és teatre musical, és un concert, és un recital teatralitzat. Música  i cançons, textos teatrals i tecnologia avantguardista per crear un espectacle multimèdia de poètica sorprenent.   Espectacle en castellà Durada: 80 min   Entrades per a ALBERT PLA Miedo al Teatre Joventut Les entrades per l'obra ALBERT PLA Miedo a L'Hospitalet tenen un preu de 24€ + despeses de gestió. ¡No et quedis sense entrades!     


TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR...


Destaca tus Eventos

Si te dedicas a la organización y promoción de Eventos, Conciertos y Festivales, estás en el sitio web adecuado. Destaca tus eventos por Cuidades, Provincias, Tipología, Artistas ó Festivales. Si quieres saber cómo, ponte en contacto con nuestro equipo comercial.

Contactar

Festivales en 2016

¿Buscando Festivales en 2016? Encuentra los Festivales más destacados de España en nuestra web. Festivales de música, Festivales de teatro y danza, Festivales de cine y mucho más en un solo lugar. Pásate y encuentra lo que buscas en un vistazo. ¡A disfrutar!

Abonos de Festivales »

Noticias y Novedades

El Blog de música, festivales, teatro, danza, eventos internacionales, rumores y todas las noticias más actuales para estar al corriente de las tendencias que llegan cada mes a nuestro país. Te informamos sobre fechas, lugares, ciudades y cómo comprar tus entradas.

El Blog »