Entradas Audiència i-Real amb Toni Albà


Audiència i-Real amb Toni Albà a Igualada Audiència i-Real amb Toni Albà al Teatre Municipal l'Ateneu d'Igualada el dissabte 24 d'agost de 2019 a les 21:00 hores. Advertència:  Qualsevol semblança amb la realitat és pura coincidència.  "Hi havia una vegada un rei..." Així comencen molts contes i llegendes populars que continuen fascinant les ments més innocents de la nostra societat.  Aquestes ments imaginen móns meravellosos que li són totalment inaccessibles.  Per això volen saber-ne tots els detalls i en aquest intent de conèixer com funcionen, poder imitar-los en les seves maneres per ser com ells... o això creuen. Imaginem un estat modern on el cap d'estat és un monarca que un dia ha de presidir un acte oficial, una AUDIÈNCIA (IRREAL en el nostre cas), davant un públic integrat per tota la premsa nacional i internacional. Aquest personatge fa una insòlita roda de premsa on el públic-premsa pot preguntar el què vol saber.... Bé, el què volen saber els milions de ments innocents que llegeixen i miren la tele per "devorar" un món que els fascina... "El teatre és una mentida feta com si fos veritat." Tinoa Blayon   AUTOR I ACTOR: Toni Albà DIRECCIÓ: Toni Albà MÚSICA: Antonio Santoyo DISSENY DE MAQUILLATGE: Anna Moixí i Assumpta Solé MAQUILLATGE: Moichido Watashi PERRUCA: Damaret VESTUARI: Moichido Watashi FOTOGRAFIES: Carles Pujadas PRODUCCIÓ: Toni Albà      Entrades per Audiència i-Real amb Toni Albà a Igualada Les entrades per Audiència i-Real amb Toni Albà al Teatre Municipal l'Ateneo de Igualada tenen un preu desde 12€ + despeses de gestió. ¡No et quedis sense entrades!  


TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR...


Destaca tus Eventos

Si te dedicas a la organización y promoción de Eventos, Conciertos y Festivales, estás en el sitio web adecuado. Destaca tus eventos por Cuidades, Provincias, Tipología, Artistas ó Festivales. Si quieres saber cómo, ponte en contacto con nuestro equipo comercial.

Contactar

Festivales en 2016

¿Buscando Festivales en 2016? Encuentra los Festivales más destacados de España en nuestra web. Festivales de música, Festivales de teatro y danza, Festivales de cine y mucho más en un solo lugar. Pásate y encuentra lo que buscas en un vistazo. ¡A disfrutar!

Abonos de Festivales »

Noticias y Novedades

El Blog de música, festivales, teatro, danza, eventos internacionales, rumores y todas las noticias más actuales para estar al corriente de las tendencias que llegan cada mes a nuestro país. Te informamos sobre fechas, lugares, ciudades y cómo comprar tus entradas.

El Blog »