Entradas Deixant Marca


Les marques de qualitat i origen són un element de diferenciació dels productes alimentaris que permeten als fabricants distingir la qualitat dels seus productes. En el mercat, les marques de qualitat i origen reconegudes amb reglamentació pròpia (DOPs i IGPs), conviuen amb altres tipus de marques sotmeses al dret privat, la qual cosa de vegades genera conflictes. Amb aquest fòrum es vol obrir un debat sobre les marques d’origen i qualitat en el sector agroalimentari a Catalunya. El fòrum està adreçat a professionals del sector agroalimentari que gestionen marques de qualitat. Activitat gratuïta, però és necessària inscripció prèvia. Aforament limitat. Important: Al finalitzar la teva inscripció, el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya valorarà la vostra sol·licitud en funció de l'aforament disponible. Un cop feta la revisió, rebreu un correu electrònic confirmant-vos l'entrada. Si per algun motiu finalment no podeu assistir, es prega aviseu el més aviat possible a través d'un correu electrònic al DARP: ymorcillo@gencat.cat, per oferir la seva plaça a alguna altra persona interessada.    


TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR...


Destaca tus Eventos

Si te dedicas a la organización y promoción de Eventos, Conciertos y Festivales, estás en el sitio web adecuado. Destaca tus eventos por Cuidades, Provincias, Tipología, Artistas ó Festivales. Si quieres saber cómo, ponte en contacto con nuestro equipo comercial.

Contactar

Festivales en 2016

¿Buscando Festivales en 2016? Encuentra los Festivales más destacados de España en nuestra web. Festivales de música, Festivales de teatro y danza, Festivales de cine y mucho más en un solo lugar. Pásate y encuentra lo que buscas en un vistazo. ¡A disfrutar!

Abonos de Festivales »

Noticias y Novedades

El Blog de música, festivales, teatro, danza, eventos internacionales, rumores y todas las noticias más actuales para estar al corriente de las tendencias que llegan cada mes a nuestro país. Te informamos sobre fechas, lugares, ciudades y cómo comprar tus entradas.

El Blog »