Entradas EL LLIBERTÍ a L'Hospitalet


  EL LLIBERTÍ a L'Hospitalet Autor, Eric-Emmanuel Schmitt   Direcció, Joan Lluís Bozzo Intèrprets:  Abel Folk, Àngels Gonyalons, David Pinto, Annabel Totusaus, Neus Pàmies, Clara Moraleda   El Llibertí, una comèdia o vodevil filosòfic sobre la ètica, un concepte intemporal . Diderot, allotjat al pavelló de caça del seu amic el baró d´Holbach, rep l’encàrrec d’escriure quan abans millor l’article sobre el concepte “Moral” per a l’enciclopèdia. El temps vola, s’ha de tancar i dur a imprimir el nou volum. Les constants interrupcions però, faran que aquest esdevingui un dia boig per al filòsof. Al llarg d’aquest dia veurem Diderot rodejat, enfrontat, seduït per quatre dones: Madame de Therbouche, una enigmàtica pintora que s’ha proposat retratar literalment la nuesa del filòsof; la seva esposa Antoinette, qui triarà igualment aquesta jornada per sembrar en ell el dubte d’una possible infidelitat; Angèlique, la seva jove filla, que li exposarà les seves ànsies per a ser inseminada per un home de la mateixa edat que el seu pare; i la senyoreta Holbach, filla del baró, jove i tendre, que li confessarà la seva condició de verge que vol deixar de ser-ho. Tot aquest assetjament farà encara més costosa la ja difícil tasca de que un llibertí com en Diderot defineixi un concepte únic de “Moral”. Ho aconseguirà?. La resposta és encara avui en dia a l’enciclopèdia. Espectacle en català Durada: 100 min   Entrades per EL LLIBERTÍ al Teatre Joventut Les entrades per EL LLIBERTÍ a L'Hospitalet tenen un preu de 22€ + despeses de gestió. ¡No et quedis sense entrades!   HORARI DE TAQUILLA: els dies de funció, dues hores abans de començar. LA TAQUILLA DEL TEATRE ESTARÀ OBERTA AL PÚBLIC ELS DIES 19, 20, 21 de desembre i 17, 18, 19 de gener  HORARI: DE 18H A 20H         


TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR...


Destaca tus Eventos

Si te dedicas a la organización y promoción de Eventos, Conciertos y Festivales, estás en el sitio web adecuado. Destaca tus eventos por Cuidades, Provincias, Tipología, Artistas ó Festivales. Si quieres saber cómo, ponte en contacto con nuestro equipo comercial.

Contactar

Festivales en 2016

¿Buscando Festivales en 2016? Encuentra los Festivales más destacados de España en nuestra web. Festivales de música, Festivales de teatro y danza, Festivales de cine y mucho más en un solo lugar. Pásate y encuentra lo que buscas en un vistazo. ¡A disfrutar!

Abonos de Festivales »

Noticias y Novedades

El Blog de música, festivales, teatro, danza, eventos internacionales, rumores y todas las noticias más actuales para estar al corriente de las tendencias que llegan cada mes a nuestro país. Te informamos sobre fechas, lugares, ciudades y cómo comprar tus entradas.

El Blog »