Entradas El trencanous - Russian Classical Ballet


El trencanous - Russian Classical Ballet a Igualada El trencanous - Russian Classical Ballet al Teatre Municipal l'Ateneu d'Igualada el diumenge 20 de gener de 2019 a les 18:00 hores. Un espectacle nadalenc imprescindible que romandrà en la memòria del públic  El primer amor de la Clara és un soldat de joguina amb forma de trencanous que li han regalat la nit de Nadal. ‘El Trencanous’, amb la seva narrativa encantadora, desvetlla el nostre imaginari i ens porta al regne de la fantasia.  Un somni de Nadal amb animació, criatures malignes i un heroi improbable: el príncep Trencanous.  Plena de romanticisme i fantasia l’obra exalta la capacitat de somniar dels infants i la ingenuïtat dels seus sentiments.  Txaikovski  l’omplí de melodies tan notables com ‘La dansa de la Fada de Sucre’ i ‘El vals de les flors’ i Màrius Petipà desvetllà la seva originalitat i creativitat en el desenvolupament d’aquesta obra mestra intemporal, que ha esdevingut un dels espectacles més representat de tots els temps.  El Russian Classical Ballet presenta una producció clàssica, amb una escenografia realista i de gran bellesa, figurins amb detalls sumptuosos fets a mà i un repartiment de solistes i cos de ball irreprensibles, liderats per dues estrelles de la dansa internacional. No te’l pots perdre! Música: Piotr Íllitx Txaikovski. Coreografia: Màrius Petipà i Lev Ivànov. Llibret:  Basat en el conte ‘El Trencanous i el rei dels ratolins’ d’Ernst T. A. Hoffmann. Direcció: Evgeniya Bespalova. Intèrprets: Russian Classical Ballet. Figurins: Evgeniya Bespalova. Escenografia: Russian Classical Ballet.   Entrades per El trencanous - Russian Classical Ballet a Igualada Les entrades per El trencanous - Russian Classical Ballet al Teatre Municipal l'Ateneu de Igualada tenen un preu des de 25€ + despeses de gestió. ¡No et quedis sense entrades!  


TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR...


Destaca tus Eventos

Si te dedicas a la organización y promoción de Eventos, Conciertos y Festivales, estás en el sitio web adecuado. Destaca tus eventos por Cuidades, Provincias, Tipología, Artistas ó Festivales. Si quieres saber cómo, ponte en contacto con nuestro equipo comercial.

Contactar

Festivales en 2016

¿Buscando Festivales en 2016? Encuentra los Festivales más destacados de España en nuestra web. Festivales de música, Festivales de teatro y danza, Festivales de cine y mucho más en un solo lugar. Pásate y encuentra lo que buscas en un vistazo. ¡A disfrutar!

Abonos de Festivales »

Noticias y Novedades

El Blog de música, festivales, teatro, danza, eventos internacionales, rumores y todas las noticias más actuales para estar al corriente de las tendencias que llegan cada mes a nuestro país. Te informamos sobre fechas, lugares, ciudades y cómo comprar tus entradas.

El Blog »