Entradas Gala Internacional Màgia | XIX Memorial Li-Chang a Badalona


Gala Internacional Màgia | XIX Memorial Li-Chang  a Badalona A finals de febrer, els mags d’arreu del món tenen una cita obligada a Badalona per participar a la Gala del Festival Internacional de Màgia; reunits per primera i darrera vegada a l’escenari del Teatre Zorrilla, tindrem l’ocasió de veure els millors mags i il·lusionistes del moment i gaudir d’un espectacle irrepetible!
La gala serà conduïda per Isaac Jurado; un mag-bufó, divertit i despistat, que amb la seva creativitat ens demostrarà perquè és el mag més foll que hi ha.
Des de Galícia ens arriba un jove talent de la màgia, en Dani Polo, i del continent americà ens visitarà el famós il·lusionista Reynold Alexander! Estigueu atents perquè us deixaran, segur, amb la boca oberta…
Podrem veure també al divertit duet còmic Los Taps, que combinen la màgia amb uns canvis de vestuari espectaculars!
I no hi haurà cap premiat al darrer Congrés Mundial de Màgia 2018?
Aquest cop ens acompanyarà el francès Néstor Harto qui, amb unes mans més ràpides que la llum, ens presentarà, a ritme frenètic, els elegants jocs de la seva pròpia creació.
I per acabar, un final de traca i mocador! Una de les poques magues que ha recorregut el món amb els seus espectacles, la Huang Zheng, ens emocionarà amb les seves grans il·lusions marcades pels efectes visuals, plens de tendresa, flamenc i molta passió! Direcció_Enric Magoo
Presentació_Isaac Jurado
Mags_Dani Polo, Los Taps, Reynold Alexander, Néstor Harto i Huang Zheng


TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR...


Destaca tus Eventos

Si te dedicas a la organización y promoción de Eventos, Conciertos y Festivales, estás en el sitio web adecuado. Destaca tus eventos por Cuidades, Provincias, Tipología, Artistas ó Festivales. Si quieres saber cómo, ponte en contacto con nuestro equipo comercial.

Contactar

Festivales en 2016

¿Buscando Festivales en 2016? Encuentra los Festivales más destacados de España en nuestra web. Festivales de música, Festivales de teatro y danza, Festivales de cine y mucho más en un solo lugar. Pásate y encuentra lo que buscas en un vistazo. ¡A disfrutar!

Abonos de Festivales »

Noticias y Novedades

El Blog de música, festivales, teatro, danza, eventos internacionales, rumores y todas las noticias más actuales para estar al corriente de las tendencias que llegan cada mes a nuestro país. Te informamos sobre fechas, lugares, ciudades y cómo comprar tus entradas.

El Blog »