Entradas Gentry


Gentrificació,  neologisme procedent de l’anglès. Tendència a posar de moda determinades zones de la ciutat que acaba per expulsar els veïns i substituir-los per classes benestants. Mos Maiorum ho porta a escena tot aplicant una tècnica que ja va fer servir en el seu muntatge anterior, centrat en la temàtica de la immigració i la frontera sud d’Espanya. Era la tècnica coneguda com a Verbatim, que parteix de testimonis autèntics i els reprodueix, amb les errades, els dubtes i les vacil·lacions propis de la vida real, sobre un escenari. A l'espai escènic hi cap fins i tot el públic, que amb els seus moviments i disposició, adquireix un sentit simbòlic. L’impacte de la gentrificació a la ciutat de Barcelona és el centre de l’espectacle on, tot i això, no falten referències a altres fenòmens similars que es produeixen en altres ciutats europees. Pantalles que mostren paisatges diversos i canviants interactuant amb els actors i actrius. Una història de ficció… on no hi ha ficció.  FITXA ARTÍSTICA Investigació, creació i interpretació: Mos Maiorum: Mariona Naudin, Ireneu Tranis, Alba Valldaura  Dramatúrgia: Marc Villanueva Mir Espai escènic: Clàudia Vilà Interactius i audiovisual: Ventura López Kalász Disseny del so: Guillem Llotje Disseny del vestuari: Adriana Parra Disseny de la il·luminació: Pol Queralt Producció: Anna Bohigas Comunicació: COSMICA Anna Aurich, Sònia Gonzalez Una producció del Grec Festival de Barcelona, l'Institut del Teatre i Mos Maiorum. Amb la col·laboració de La Poderosa, Fabra i Coats, L’Estruch-Ajuntament de Sabadell. Aquest muntatge va obtenir el premi Adrià Gual 2017 concedit per l'Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona.


TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR...


Destaca tus Eventos

Si te dedicas a la organización y promoción de Eventos, Conciertos y Festivales, estás en el sitio web adecuado. Destaca tus eventos por Cuidades, Provincias, Tipología, Artistas ó Festivales. Si quieres saber cómo, ponte en contacto con nuestro equipo comercial.

Contactar

Festivales en 2016

¿Buscando Festivales en 2016? Encuentra los Festivales más destacados de España en nuestra web. Festivales de música, Festivales de teatro y danza, Festivales de cine y mucho más en un solo lugar. Pásate y encuentra lo que buscas en un vistazo. ¡A disfrutar!

Abonos de Festivales »

Noticias y Novedades

El Blog de música, festivales, teatro, danza, eventos internacionales, rumores y todas las noticias más actuales para estar al corriente de las tendencias que llegan cada mes a nuestro país. Te informamos sobre fechas, lugares, ciudades y cómo comprar tus entradas.

El Blog »