Entradas GIMCANA AUTÒNOMA


Aquesta és una varietat de gimcana per a realitzar-la vossaltres sols. Vosaltres podeu buscar l’estona, el dia i el moment que us vagi bé amb la vostra família i realitzar pel vostre compte les proves i la recerca de les imatges i del llocs que heu de buscar.  El material que s'entrega és per a 5 persones! És una variant de les gimcanes pel barri gòtic, el Born i la Ciutadella, per Castelldefels i una altre de recerca de dracs. Hi ha dues possibilitats: Enviem el material a casa: Capsa amb el dossier de la ruta, mapa, boli, motxilla, premis finals pels nens participants (diplomes, regal, descomptes culturals i les “xuxes”) i algun altre material necessari per a la realització de la gimcana (corda, joc de tabes). Aquesta té un preu de 35€ i s’ha de reservar amb una antelació de 4  dies per a l’enviament. També el podeu rebre via mail: on només tindreu el mapa i el dossier de la ruta i uns descomptes culturals com a premi. Aquesta té un preu de 30€ i es pot reservar en qualsevol moment.


TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR...


Destaca tus Eventos

Si te dedicas a la organización y promoción de Eventos, Conciertos y Festivales, estás en el sitio web adecuado. Destaca tus eventos por Cuidades, Provincias, Tipología, Artistas ó Festivales. Si quieres saber cómo, ponte en contacto con nuestro equipo comercial.

Contactar

Festivales en 2016

¿Buscando Festivales en 2016? Encuentra los Festivales más destacados de España en nuestra web. Festivales de música, Festivales de teatro y danza, Festivales de cine y mucho más en un solo lugar. Pásate y encuentra lo que buscas en un vistazo. ¡A disfrutar!

Abonos de Festivales »

Noticias y Novedades

El Blog de música, festivales, teatro, danza, eventos internacionales, rumores y todas las noticias más actuales para estar al corriente de las tendencias que llegan cada mes a nuestro país. Te informamos sobre fechas, lugares, ciudades y cómo comprar tus entradas.

El Blog »