Entradas GIMCANA FAMILIAR: DE BARCINO A BCN


Si vols conèixer una Barcelona diferent i aprendre coses sobre la seva història, apunta't a aquesta gimcana cultural!!! 

És una gimcana fotogràfica pels barris del Gòtic, i el Born, on hauràs de trobar missatges, imatges, resoldre preguntes i fer algunes proves per demostrar quin equip coneix millor la ciutat!!
Només has de crear un grup familiar de 2 fins a 5 persones (que inclogui mínim un nen).

Tots els equips tenen uns obsequis i regals pels nens!! Punt de trobada deu minuts abans de l'inici a la Plaça del Pi, davant de la ganiveteria Roca. Durada aproximada: 2:30h. Fes ja la teva reserva:
reserves@enigmadifusiopatrimonial.cat 655.11.80.27. Cristina. Preu: 30€ anticipada (despeses de gestió no incloses) i 35€ el dia de la gimcana.    SI NO US PRESENTEU EL DIA ESCOLLIT, PERDREU ELS DINERS DE LA RESERVA. SI FINALMENT LA GIMCANA NO ES POT REALITZAR PER MANCA DE GRUPS (mínim 3) US RESERVAREM UNA ALTRE DATA O FAREM L'ABONAMENT. Durant la setmana de la gimcana ens posarem en contacte amb vosaltres per a recordar-vos l'activitat i explicar alguns temes sobre aquesta.      


TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR...


Destaca tus Eventos

Si te dedicas a la organización y promoción de Eventos, Conciertos y Festivales, estás en el sitio web adecuado. Destaca tus eventos por Cuidades, Provincias, Tipología, Artistas ó Festivales. Si quieres saber cómo, ponte en contacto con nuestro equipo comercial.

Contactar

Festivales en 2016

¿Buscando Festivales en 2016? Encuentra los Festivales más destacados de España en nuestra web. Festivales de música, Festivales de teatro y danza, Festivales de cine y mucho más en un solo lugar. Pásate y encuentra lo que buscas en un vistazo. ¡A disfrutar!

Abonos de Festivales »

Noticias y Novedades

El Blog de música, festivales, teatro, danza, eventos internacionales, rumores y todas las noticias más actuales para estar al corriente de las tendencias que llegan cada mes a nuestro país. Te informamos sobre fechas, lugares, ciudades y cómo comprar tus entradas.

El Blog »