Entradas L’Home sense Veu a L´Hospitalet


L’Home sense Veu a L´Hospitalet    L'esdeveniment L’Home sense Veu  es celebrarà al Teatre Joventut Sala B el pròxim Dimecres 25 d’octubre, l'inici serà a les 18:00h. Autora, Clàudia Cedó Dramatúrgia i direcció: Clàudia Cedó Una coproducció de: Temporada Alta, Històries de Boscos i Flyhard Produccions Intèrprets: Cristina Cervià i Jordi Subirà L’home sense veu, de Clàudia Cedó, va guanyar el Premi de l’Associació Gironina de Teatre (AGT) al millor espectacle d’arts escèniques produït a les comarques gironines el passat 2016.   Si respectes a l’altre tal i com és, per molt diferent que sigui, t’hi acabaràs comunicant. L’home sense veu parla de com una dona aconsegueix endinsar-se en l’univers d’un noi amb autisme per connectar-hi. Parla de la sensació que es té quan algú molt tancat en ell mateix et dóna “permís” per entrar al seu món. Te’l dóna amb un somriure o una mirada. I la percepció d’aquest gest és valuosa per a la persona que el fa i per a la persona que el rep. I aquest moment és de gran qualitat comunicativa. (Clàudia Cedó). Espectacle en català Durada: 75 min   Un cop acabada la funció hi haurà un col·loqui obert amb els membres de la companyia.   Entrades per L’Home sense Veu  el 25 d'octubre Les entrades per l'obra de teatre L’Home sense Veu en el Teatre Joventut Sala B té un preu de 16 € + despeses de gestió. No et quedis sense entrades!    


TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR...


Destaca tus Eventos

Si te dedicas a la organización y promoción de Eventos, Conciertos y Festivales, estás en el sitio web adecuado. Destaca tus eventos por Cuidades, Provincias, Tipología, Artistas ó Festivales. Si quieres saber cómo, ponte en contacto con nuestro equipo comercial.

Contactar

Festivales en 2016

¿Buscando Festivales en 2016? Encuentra los Festivales más destacados de España en nuestra web. Festivales de música, Festivales de teatro y danza, Festivales de cine y mucho más en un solo lugar. Pásate y encuentra lo que buscas en un vistazo. ¡A disfrutar!

Abonos de Festivales »

Noticias y Novedades

El Blog de música, festivales, teatro, danza, eventos internacionales, rumores y todas las noticias más actuales para estar al corriente de las tendencias que llegan cada mes a nuestro país. Te informamos sobre fechas, lugares, ciudades y cómo comprar tus entradas.

El Blog »