Entradas La autora de las meninas a L'Hospitalet


La autora de las meninas a L'Hospitalet L'esdeveniment La autora de las meninas al Teatre Joventut el pròxim Divendres 20 d’octubre es celebrarà a les 20:30h. Autor i direcció, Ernesto Caballero   Intèrprets: Carmen Machi, Mireia Aixalà, Francisco Reyes Tot i que ara és una de les pintures més famoses de la història, durant anys Las Meninas va adornar el despatx d’estiu del rei Felip IV. Fins al 1819 no es va exposar en públic. Segons els experts, amb aquesta obra Velázquez pretenia reivindicar la noblesa de la pintura per damunt de les pràctiques artesanals de l’època.   Els misteris de La Meninas: Hi ha teories que afirmen que el quadre és fruit de la imaginació de l’autor, el qual desitjava impressionar a sa majestat amb el millor llenç que hagués vist mai. Un dels misteris principals és esbrinar si Velázquez està pintant l’escena reflectida en un mirall; o si retrata als reis, reflectits en el “veritable” mirall del fons del llenç.   En un futur no molt llunya, la crisi financera que sacseja Europa obliga a l’Estat Espanyol a desprendre’s del seu patrimoni artístic. Davant la possibilitat de vendre Las Meninas, se li encarrega a una afamada monja copista realitzar una rèplica exacta de l’original. A partir d’aquest moment, la religiosa es veu atrapada en una cruïlla d’interessos de diversa índole, al temps que veurà patir una sobtada transformació de la seva personalitat: d’humil artesana del pinzell passarà a convertir-se en una estrella mediàtica del món de les arts plàstiques.   Espectacle en castellà Durada: 1 h 20 min   Entrades per La autora de las meninas al Teatre Joventut Les entrades per l'esdeveniment La autora de las meninas el 20 d'octubre tenen un preu de 20 € + despenses de gestió. No et quedis sense entrades!  


TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR...


Destaca tus Eventos

Si te dedicas a la organización y promoción de Eventos, Conciertos y Festivales, estás en el sitio web adecuado. Destaca tus eventos por Cuidades, Provincias, Tipología, Artistas ó Festivales. Si quieres saber cómo, ponte en contacto con nuestro equipo comercial.

Contactar

Festivales en 2016

¿Buscando Festivales en 2016? Encuentra los Festivales más destacados de España en nuestra web. Festivales de música, Festivales de teatro y danza, Festivales de cine y mucho más en un solo lugar. Pásate y encuentra lo que buscas en un vistazo. ¡A disfrutar!

Abonos de Festivales »

Noticias y Novedades

El Blog de música, festivales, teatro, danza, eventos internacionales, rumores y todas las noticias más actuales para estar al corriente de las tendencias que llegan cada mes a nuestro país. Te informamos sobre fechas, lugares, ciudades y cómo comprar tus entradas.

El Blog »