Entradas La Nena dels Pardals


La Nena dels Pardals a Igualada La Nena dels Pardals al Teatre Municipal l'Ateneu d'Igualada el diumenge 25 d'agost de 2019 a les 20:00 hores. Quan el Gran Timoner ordena exterminar els pardals del país perquè es mengen el gra, una nena, la Ming Li, decideix portar-li la contrària i seguir les directrius del seu cor. Un espectacle poètic i emocionant sobre els petits herois quotidians, sobre el respecte a la vida i la saviesa innata dels nens. Basat en un fet històric El 1958 Mao Zedong va declarar LA GUERRA ALS PARDALS i va provocar que aquests ocells pràcticament s’extingissin de la Xina. Les conseqüències van ser devastadores: no hi havia ocells que es mengessin els insectes i les plagues van arrassar les collites, això va provocar la mort per fam d’entre 30 i 40 milions de xinesos.   Text: Jordi Palet. Inspirat en el conte deSara Pennypaker © Editorial Joventut Direcció i coreografia: Joan Maria Segura Bernadas Música: La Tresca i la Verdesca (Jordi López, Toni López i ClaudiLlobet) Repartiment: Xavi Idàñez i Txell Botey Il•lustracions: Noemí Villamuza Tractament digital de les il•lustracions:Jorge Caballero Animació d’ il•lustracions: Xavi Chamarro Disseny gràfic dels cartells i animacions Timoner: Sergi Cugat Escenografia i vestuari: Victor Peralta Il•luminació: Yuri Plana Producció: Produccions Teatre al detall Fotos: Quim Botey i Maydo Gallardo   Guanyador del PREMI DE LA CRÍTICA 2017 al Millor espectacle per a públic familiar. Guanyador del PREMI ENDERROCK DE LA CRÍTICA 2018 al Millor disc per a públic infantil i familiar. Guanyador del PREMI DEL PÚBLIC DE LA MOSTRA D'IGUALADA 2018 al Millor espectacle. Guanyador del PREMI BUTACA 2018 al Millor espectacle per a públic familiar.        Entrades per La Nena dels Pardals a Igualada Les entrades per La Nena dels Pardals al Teatre Municipal l'Ateneo de Igualada tenen un preu desde 5€ + despeses de gestió. ¡No et quedis sense entrades!  


TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR...


Destaca tus Eventos

Si te dedicas a la organización y promoción de Eventos, Conciertos y Festivales, estás en el sitio web adecuado. Destaca tus eventos por Cuidades, Provincias, Tipología, Artistas ó Festivales. Si quieres saber cómo, ponte en contacto con nuestro equipo comercial.

Contactar

Festivales en 2016

¿Buscando Festivales en 2016? Encuentra los Festivales más destacados de España en nuestra web. Festivales de música, Festivales de teatro y danza, Festivales de cine y mucho más en un solo lugar. Pásate y encuentra lo que buscas en un vistazo. ¡A disfrutar!

Abonos de Festivales »

Noticias y Novedades

El Blog de música, festivales, teatro, danza, eventos internacionales, rumores y todas las noticias más actuales para estar al corriente de las tendencias que llegan cada mes a nuestro país. Te informamos sobre fechas, lugares, ciudades y cómo comprar tus entradas.

El Blog »