Entradas La Passió d'Olesa


La Passió d'Olesa Una representació teatral espectacular, completament adaptada a la tecnologia més puntera i al llenguatge escènic contemporani, on els decorats de grans dimensions conviuen amb els efectes del mapping digital. Tot això, en un dels escenaris més grans d’Europa, amb 30 metres d’amplada a la part davantera. Amb un text basat en la història més universal, a Olesa de Montserrat s’hi representa ‘La Passió’ des de fa gairebé 500 anys.   L'espectacle no és només una gran representació teatral, és un fet cultural en què milers d’olesans i olesanes treballen desinteressadament per oferir un producte que no us deixarà indiferents. El text de La Passió d’Olesa, que ha estat sempre en català, és obra de Joan Povill i Adserà, poeta i dramaturg, que va actualitzar el text dotant-lo d'una qualitat literària excepcional. La música, del mestre Josep M. Roma, contribueix a augmentar la força dramàtica i a posar l’emoció a flor de pell.   La Passió d’Olesa compta amb un sistema de subtítols en castellà i anglès durant tota la representació.      


TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR...


Destaca tus Eventos

Si te dedicas a la organización y promoción de Eventos, Conciertos y Festivales, estás en el sitio web adecuado. Destaca tus eventos por Cuidades, Provincias, Tipología, Artistas ó Festivales. Si quieres saber cómo, ponte en contacto con nuestro equipo comercial.

Contactar

Festivales en 2016

¿Buscando Festivales en 2016? Encuentra los Festivales más destacados de España en nuestra web. Festivales de música, Festivales de teatro y danza, Festivales de cine y mucho más en un solo lugar. Pásate y encuentra lo que buscas en un vistazo. ¡A disfrutar!

Abonos de Festivales »

Noticias y Novedades

El Blog de música, festivales, teatro, danza, eventos internacionales, rumores y todas las noticias más actuales para estar al corriente de las tendencias que llegan cada mes a nuestro país. Te informamos sobre fechas, lugares, ciudades y cómo comprar tus entradas.

El Blog »