Entradas Las amígdalas de mis amígdalas son mis amígdalas


Luis Piedrahita (A Coruña, 1977) és humorista, escriptor, director de cinema i il·lusionista. Després dels onze anys d'èxit presentant els seus espectacles per Espanya i Llatinoamèrica, ara presenta la seva nova proposta: Les amígdales de les meves amígdales són les meves amígdales. Un títol que només podria haver sortit de la seva ment. Un text intel·ligent que reivindica la imaginació i l'humor més proper a la poesia. L'humor dels petits objectes. Luis Piedrahita puja als escenaris per demostrar que l’humor és un arma de construcció massiva. L’espectacle ens ensenya que la vida és com un hotel,  un lloc en què hi estaràs poc temps i has d’endur-te tot el que puguis. El seu humor, reconeixible i quotidià, ens ajuda a desactivar l’enveja, l’egoísme, la desconfiança.... Luis construeix un món en què totes aquestes misèries continuen existint però, lluny de generar patiment, generen les riallades més alliberadores. Piedrahita reflexiona al voltant de les esponges de bany, les arnes, els ascensors, els hotels... i hi troba paral·lelisme inevitable entre aquests objectes i l’ànima humana. Ens convida a acompanyar-lo durant gairebé hora i mitja d'espectacle, de riures i emocions, sense més artificis que la seva personalitat, la seva veu i el seu cos. D'aquest espectacle s'ha dit que és una de les obres més enginyoses, brillants i poètiques del segle XXI. És cert però que qui ho ha dit és el propi Piedrahita.


TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR...


Destaca tus Eventos

Si te dedicas a la organización y promoción de Eventos, Conciertos y Festivales, estás en el sitio web adecuado. Destaca tus eventos por Cuidades, Provincias, Tipología, Artistas ó Festivales. Si quieres saber cómo, ponte en contacto con nuestro equipo comercial.

Contactar

Festivales en 2016

¿Buscando Festivales en 2016? Encuentra los Festivales más destacados de España en nuestra web. Festivales de música, Festivales de teatro y danza, Festivales de cine y mucho más en un solo lugar. Pásate y encuentra lo que buscas en un vistazo. ¡A disfrutar!

Abonos de Festivales »

Noticias y Novedades

El Blog de música, festivales, teatro, danza, eventos internacionales, rumores y todas las noticias más actuales para estar al corriente de las tendencias que llegan cada mes a nuestro país. Te informamos sobre fechas, lugares, ciudades y cómo comprar tus entradas.

El Blog »