Entradas Los Bancos Regalan Sandwicheras y Chorizos a L'Hospitalet


Los Bancos Regalan Sandwicheras y Chorizos a L'Hospitalet  JOSÉ Y SUS HERMANAS Los Bancos Regalan Sandwicheras y Chorizos   Direcció i dramatúrgia: Sílvia Ferrando Intèrprets: Francesc Cuéllar / Alejandro Curiel / Marta Díez / Carme González / Carolina Manero / Gemma Polo / Glòria Ribera Quin és el sentiment dels joves davant els rastres del franquisme? Què significa per ells la figura de Franco? La coneixen en profunditat? Com influeix en les seves vides la transició espanyola i els silencis? Una nova generació davant el repte d'analitzar la memòria històrica d'aquest país. Una nova generació que parla de la nostra història, dels seus edificis i de les estructures que els són imposades i de com els fan sentir. Estructures polítiques, arquitectòniques, històriques, lingüístiques, mentals, emocionals i, fins i tot filosòfiques. Los bancos regalan sandwicheras y chorizos és un espectacle vital, carregat de joventut, de música, que lluita contra la impotència a la que els aboca aquesta societat i els seus dirigents; qui som i com vivim després de quaranta anys de Dictadura a Espanya.    Espectacle en català i castellà   Durada: 95 min   Entrades per a Los Bancos Regalan Sandwicheras y Chorizos  al Teatre Joventut Les entrades per Los Bancos Regalan Sandwicheras y Chorizos a L'Hospitalet tenen un preu de 20€ + despeses de gestió. ¡No et quedis sense entrades!   HORARI DE TAQUILLA: els dies de funció, dues hores abans de començar. LA TAQUILLA DEL TEATRE ESTARÀ OBERTA AL PÚBLIC ELS DIES 19, 20, 21 de desembre i 17, 18, 19 de gener    HORARI: DE 18H A 20H      


TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR...


Destaca tus Eventos

Si te dedicas a la organización y promoción de Eventos, Conciertos y Festivales, estás en el sitio web adecuado. Destaca tus eventos por Cuidades, Provincias, Tipología, Artistas ó Festivales. Si quieres saber cómo, ponte en contacto con nuestro equipo comercial.

Contactar

Festivales en 2016

¿Buscando Festivales en 2016? Encuentra los Festivales más destacados de España en nuestra web. Festivales de música, Festivales de teatro y danza, Festivales de cine y mucho más en un solo lugar. Pásate y encuentra lo que buscas en un vistazo. ¡A disfrutar!

Abonos de Festivales »

Noticias y Novedades

El Blog de música, festivales, teatro, danza, eventos internacionales, rumores y todas las noticias más actuales para estar al corriente de las tendencias que llegan cada mes a nuestro país. Te informamos sobre fechas, lugares, ciudades y cómo comprar tus entradas.

El Blog »