Entradas Magia Comedy


Entrades per a Magia Comedy a la Sala Basart Cooperativa, Cafè Teatre a Parets del Vallès Dissabte 15 desembre, a les 22.30 h Sala Basart Cooperativa   Opció a sopar amb reserva prèvia  Cafè Teatre a Parets Una vegada adquirida l’entrada cal contactar al 93 573 98 00 per reservar taula malgrat no es vingui a sopar. Opció de sopar de 21.00 a 22.30h, sempre prèvia reserva de taula. L’entrada no inclou el sopar, que es pagarà a sala.   Magia Comedy Gerard Borrell Direcció: Borja Rabanal Intèrpret: Gerard Borrell   Un espectacle ple d’il·lusió i de rialles constants amb el conegut showmag Gerard Borrell Ha arribat el moment de riure i sorprendre’s amb la màgia més espectacular! En grup, en parella o amb amics, Magia Comedy és l’aposta segura per a una nit inoblidable al teatre. Un show d’humor al més pur estil de Las Vegas on la comèdia, la sorpresa i l’engany van de la mà. “L’humor ens fa més intel·ligents… Aquest és el secret”, diu Borrell, tota una revolució en el món de la comèdia i l’il·lusionisme. Gerard Borrell és membre del concurs Pura Magia de TVE1 i un mag habitual als teatres de tota la península.   El públic ha dit: “Un mag divertit, que empatitza amb el personal, que fa del seu espectacle un vehicle agradable on demostra que l’habilitat i la diversió poden anar de la mà” Josep Sandoval “L'espectacle t'enganxa des del principi fins al final. Gerard fa que la gent del públic participi en el show, passi una bona estona, vegi bona màgia i acabi amb mal de mandíbula de tant riure! Repetiria sense dubtar-ho!!! Sara   Idioma: català i castellà Durada: 1 h 30 min Preu: 10 / 8 / 7   Entrades per a Magia Comedy a la Sala Basart Cooperativa, Cafè Teatre a Parets del Vallès    


TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR...


Destaca tus Eventos

Si te dedicas a la organización y promoción de Eventos, Conciertos y Festivales, estás en el sitio web adecuado. Destaca tus eventos por Cuidades, Provincias, Tipología, Artistas ó Festivales. Si quieres saber cómo, ponte en contacto con nuestro equipo comercial.

Contactar

Festivales en 2016

¿Buscando Festivales en 2016? Encuentra los Festivales más destacados de España en nuestra web. Festivales de música, Festivales de teatro y danza, Festivales de cine y mucho más en un solo lugar. Pásate y encuentra lo que buscas en un vistazo. ¡A disfrutar!

Abonos de Festivales »

Noticias y Novedades

El Blog de música, festivales, teatro, danza, eventos internacionales, rumores y todas las noticias más actuales para estar al corriente de las tendencias que llegan cada mes a nuestro país. Te informamos sobre fechas, lugares, ciudades y cómo comprar tus entradas.

El Blog »