Entradas MARIA DEL MAR BONET/ JOSÉ MARIA VITIER a l'Hospitalet


MARIA DEL MAR BONET/ JOSÉ MARIA VITIER a L'Hospitalet MARIA DEL MAR BONET/ JOSÉ MARIA VITIER passaran per L'Hospitalet el pròxim divendres 8 de març de 2019 a les 20:30 h.   Maria del Mar Bonet, veu, guitarra i cuatro José Maria Vitier, piano Abel Acosta,  contrabaix, percussions i tambors batá Borja Penalba, guitarres i veu   Disseny de sò i sonorització            Mateu Martinez Disseny de llums i i.luminació         Roger Puiggener     Fotografia                                        Juan Miguel Morales Projeccions de l’obra pictòrica de   Silvia Rivero   Maria del Mar Bonet i José Maria Vitier uneixen la veu i el piano acompanyant-se l’un a l’altre a l’escenari , entre música i cançons de Cuba i de Mallorca.  Fruit de la mútua admiració envers l’obra de cadascún, i amb la complicitat dels qui tenen l’epicentre del seu art al cor d’una illa, el recital combina les composicions de Vitier , un dels més grans pianistes de la història contemporània de la música recent a Llatinoamèrica ; amb la música i la cançó de Maria del Mar Bonet, una de les més grans veus dels Països Catalans. Acompanyats dels extraordinaris Abel Acosta (Cuba) i Borja Penalba (València), i amb projeccions a escena de l’obra la pintora cubana Silvia Rivero,  Bonet i Vitier creen un univers musical únic i singular que agermana i entrellaça els seus paisatges poètics i sonors.    BarnaSants 2019   Entrades per a MARIA DEL MAR BONET/ JOSÉ MARIA VITIER  al Teatre Joventut Les entrades per MARIA DEL MAR BONET/ JOSÉ MARIA VITIER  a L'Hospitalet tenen un preu de 20€ + despeses de gestió. ¡No et quedis sense entrades!    


TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR...


Destaca tus Eventos

Si te dedicas a la organización y promoción de Eventos, Conciertos y Festivales, estás en el sitio web adecuado. Destaca tus eventos por Cuidades, Provincias, Tipología, Artistas ó Festivales. Si quieres saber cómo, ponte en contacto con nuestro equipo comercial.

Contactar

Festivales en 2016

¿Buscando Festivales en 2016? Encuentra los Festivales más destacados de España en nuestra web. Festivales de música, Festivales de teatro y danza, Festivales de cine y mucho más en un solo lugar. Pásate y encuentra lo que buscas en un vistazo. ¡A disfrutar!

Abonos de Festivales »

Noticias y Novedades

El Blog de música, festivales, teatro, danza, eventos internacionales, rumores y todas las noticias más actuales para estar al corriente de las tendencias que llegan cada mes a nuestro país. Te informamos sobre fechas, lugares, ciudades y cómo comprar tus entradas.

El Blog »