Entradas Martita de Graná: Mi Padre Flipa en Santa Coloma de Gramenet


Martita de Graná: Mi Padre Flipa a Santa Coloma de Gramenet Martita de Graná: Mi Padre Flipa actuarà al Teatre Josep María de Sagarra de Santa Coloma de Gramenet el pròxim dissabte 26 d'octubre de 2019 a les 21:00 hores. Martita de Graná, una de les influencers més mediàtiques i divertides actualment es  “echa palante” i es llança als escenaris de les millors sales i teatres d'Espanya. És tan gran el seu èxit que el seu pare encara no s'ho creu; d'aquí el nom del seu show “Mi padre flipa”. Si t'agraden el que explica en els seus vídeos i, sobretot, com ho explica no et perdis l'oportunitat de veure-la en directe i gaudir de la seva desenvoltura a la teva ciutat. I és que en realitat tot va començar per culpa d'aquesta terra i d'una pregunta: ¿Qué tiene Granada? Així començava un vídeo que es va fer viral i amb el qual, Martita Martínez García va explicar en una mica més de dos minuts tots els aspectes que fan de la ciutat de l'Alhambra un lloc únic. Les seves tapes, la 'milnow', Sierra Nevada, l'Albaicín, l'Alhambra, el Granada CF, la gent jove a l'hivern, la diversió o les universitats van ser algunes de les bondats que Martita de Graná va explicar al món.     Entrades per Martita de Graná: Mi Padre Flipa al Teatre Josep María de Sagarra Les entrades per Martita de Graná: Mi Padre Flipa a Santa Coloma de Gramenet tenen un preu de 18 euros + despeses de gestió.  ¡No et quedis sense entrades!  


TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR...


Destaca tus Eventos

Si te dedicas a la organización y promoción de Eventos, Conciertos y Festivales, estás en el sitio web adecuado. Destaca tus eventos por Cuidades, Provincias, Tipología, Artistas ó Festivales. Si quieres saber cómo, ponte en contacto con nuestro equipo comercial.

Contactar

Festivales en 2016

¿Buscando Festivales en 2016? Encuentra los Festivales más destacados de España en nuestra web. Festivales de música, Festivales de teatro y danza, Festivales de cine y mucho más en un solo lugar. Pásate y encuentra lo que buscas en un vistazo. ¡A disfrutar!

Abonos de Festivales »

Noticias y Novedades

El Blog de música, festivales, teatro, danza, eventos internacionales, rumores y todas las noticias más actuales para estar al corriente de las tendencias que llegan cada mes a nuestro país. Te informamos sobre fechas, lugares, ciudades y cómo comprar tus entradas.

El Blog »