Entradas Miquel Abras presenta "La vida en un sospir" a Manlleu


Després d’un llarg temps sense pujar als escenaris catalans i 3 anys sense treure un nou disc, Miquel Abras actua a l’Ateneu Manlleu el seu sisè disc en estudis “La vida en un Sospir”. Amb la seva veu particular trencada característica i amb una notable trajectòria sobre els escenaris, l’artista empordanès presenta un disc que és una oda a la vida. Abras és un dels artistes puntals del país i ha colat algunes cançons en l’imaginari col·lectiu com “Amb tu sóc jo”, “Crida” o “Contradiccions”. En aquest “La Vida en un Sospir” publicat l’any passat, el desamor és un tema molt present. L’àlbum però és estilísticament molt obert i només l’integra una balada. A l’estudi és el disc més canyero i ballable dels que ha fet fins ara. El cantautor de la Bisbal ha actuat en programacions de prestigi com l’Auditori de Girona, l’Auditori de Barcelona, el Festival de Cap Roig, el Festival de Guitarra de Bcn…. I ha guanyat cinc premis Enderrock i el premi al Disc Català de l’Any de Ràdio 4. Prèviament a l’actuació d’Abras, Jaume Guàrdia presentarà en format píndola el seu EP «L’últim minut».   Més informació a la web de l'Ateneu Reserva d'entrades per a socis de l'Ateneu a 8€ al correu info@ateneumanlleu.cat


TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR...


Destaca tus Eventos

Si te dedicas a la organización y promoción de Eventos, Conciertos y Festivales, estás en el sitio web adecuado. Destaca tus eventos por Cuidades, Provincias, Tipología, Artistas ó Festivales. Si quieres saber cómo, ponte en contacto con nuestro equipo comercial.

Contactar

Festivales en 2016

¿Buscando Festivales en 2016? Encuentra los Festivales más destacados de España en nuestra web. Festivales de música, Festivales de teatro y danza, Festivales de cine y mucho más en un solo lugar. Pásate y encuentra lo que buscas en un vistazo. ¡A disfrutar!

Abonos de Festivales »

Noticias y Novedades

El Blog de música, festivales, teatro, danza, eventos internacionales, rumores y todas las noticias más actuales para estar al corriente de las tendencias que llegan cada mes a nuestro país. Te informamos sobre fechas, lugares, ciudades y cómo comprar tus entradas.

El Blog »