Entradas OleaTerra 2018


#Oleaterra, escenaris d'art, ocorre en el patrimoni i té sentit en ell. El posa en valor i l'utilitza com espai escènic d'alta rellevància. Escenaris d'art, és la part més perfomàtica d'Oleaterra i es preveu la programació d'un nombre concret d'actuacions artístiques obertes a tothom que ocorren en indrets singulars de la geografia de La Granadella.   · Dissabte 16 de juny, a les 21.30h, als antics dipòstis d'aigua:
La María Hinojosa Montenegro i Eduard Iniesta. Programa: El concert farà un recorregut àries d'òpera famoses, estàndards de jazz, fados i fins i tot alguna copla. (concert inèdit).
*** · Dissabte 14 de juliol, a les 21.30h en un camp d'oliveres amb encant: The Jazz Gangs. Programa: Concert de jazz, un gran repertori de cançons d'estàndars d'aquest estil de música a mans del camaleònic grup #TheJazzGangs.   *** PREUS: #packsamboferta
1 esdeveniment - 10€
2 esdeveniments - 18€

Informació d'interès:
- [50% de descompte a jubilats i menors de 18 anys]


TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR...


Destaca tus Eventos

Si te dedicas a la organización y promoción de Eventos, Conciertos y Festivales, estás en el sitio web adecuado. Destaca tus eventos por Cuidades, Provincias, Tipología, Artistas ó Festivales. Si quieres saber cómo, ponte en contacto con nuestro equipo comercial.

Contactar

Festivales en 2016

¿Buscando Festivales en 2016? Encuentra los Festivales más destacados de España en nuestra web. Festivales de música, Festivales de teatro y danza, Festivales de cine y mucho más en un solo lugar. Pásate y encuentra lo que buscas en un vistazo. ¡A disfrutar!

Abonos de Festivales »

Noticias y Novedades

El Blog de música, festivales, teatro, danza, eventos internacionales, rumores y todas las noticias más actuales para estar al corriente de las tendencias que llegan cada mes a nuestro país. Te informamos sobre fechas, lugares, ciudades y cómo comprar tus entradas.

El Blog »