Entradas Orquestra Barroca Catalana Música Antiga a Sant Felip Neri


  Temporada 2018-2019                 Hem preparat la IV Temporada a l'Església de Sant Felip Neri per oferir-vos una acurada tria de música espectacular i convidar solistes de reconegut prestigi.
Ens acompanyaran Manfredo Kraemer i Rüdiger Lotter com a violinistes i directors, Marta Infante, Lídia Vinyes Curtis, Marta Matheu i Josep Ramon Olivé, cantants, Marina Comas i Tiam Goudarzi, flautes i Patrick Beaugiraud, oboè, tots ells plens de frescor i bones idees. No us la perdeu!  Ombres de tardor. Obrim la temporada amb aquest potent programa que simplement pretén oferir-vos bona música. Cantates i delícies instrumentals, l'energia de Vivaldi i la subtilesa de Bach, contrasten amb l'equilibri de Handel. El Concert per oboè d'amore de Bach, una delicia.  Imatges és un programa instrumental dedicat a la música descriptiva on els compositors representen animals o escenes diverses. Entre d'altres, hi trobarem la coneguda Tardor de les 4 estacions de Vivaldi, la famosa Battalia de Biber o el Concert per a violí Die Relinge(les granotes)de Telemann. Cantates Germàniques ens mostra la diversitat temàtica de les cantates. Tres genis, tres obres, Handel profana, Telemann sacra i Bach de festa, ens demostren una vegada més la grandiositat de la seva música. De forma sorprenent, iniciarà el programa el magnífic Concert pr a traverso i flauta dolça de Telemann. Handel a l'òpera ens transporta al món escènic. Ens passejarem per escenes d'amor, venjança i traïció i reposarem en els intermezzos musicals de les seves òperes, minuets, musette, simfonies i viurem la força amb què Handel ens transmet tot tipus de sentiments.   .  


TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR...


Destaca tus Eventos

Si te dedicas a la organización y promoción de Eventos, Conciertos y Festivales, estás en el sitio web adecuado. Destaca tus eventos por Cuidades, Provincias, Tipología, Artistas ó Festivales. Si quieres saber cómo, ponte en contacto con nuestro equipo comercial.

Contactar

Festivales en 2016

¿Buscando Festivales en 2016? Encuentra los Festivales más destacados de España en nuestra web. Festivales de música, Festivales de teatro y danza, Festivales de cine y mucho más en un solo lugar. Pásate y encuentra lo que buscas en un vistazo. ¡A disfrutar!

Abonos de Festivales »

Noticias y Novedades

El Blog de música, festivales, teatro, danza, eventos internacionales, rumores y todas las noticias más actuales para estar al corriente de las tendencias que llegan cada mes a nuestro país. Te informamos sobre fechas, lugares, ciudades y cómo comprar tus entradas.

El Blog »