Entradas PAU RIBA "50 Anys de Dioptria" a l'Hospitalet


Pau Riba "50 Anys de Dioptria" a L'Hospitalet El concert de PAU RIBA "50 Anys de Dioptria" passarà per L'Hospitalet el pròxim divendres 12 d'abril 2019 a les 20:30 h. El Dioptria —el primer i molt celebrat LP de Pau Riba (l’any 2.006 va ser considerat a Catalunya, tant pels crítics com pel públic, el millor disc de la discografia catalana mentre que a Madrid el seleccionaven com un dels 10 millors de l’estat espanyol)— ha complert 50 anys sense perdre ni un tris de la seva força i actualitat. Per celebrar-ho, en Pau ha recuperat el repertori amb els seus estimats De Mortimers, una prodigiosa banda de músics joves que tan serveixen pel roc’n’roll i el heavy metal com pel reciclatge i el so acústic, i ha recreat l’espectacle amb el qual, l’any 70 —malgrat que havia sortit al mercat a finals del 69—, el disc va ser presentat al Price de Barcelona, creant una inesborrable i encara reverberant commoció. Podem considerar-ho un esdeveniment de gran rellevància —torna la força!— i una demostració que tant l’autor com les cançons en si es neguen a passar a la història com succeeix tant sovint amb la immensa majoria de la producció musical. Dioptria segueix sent una de les joies de la discografia catalana i en Pau segueix defensant-lo amb tot el vigor, amb tot l’humor i amb tota la mala bava Concert especial amb convidats.    Entrades per PAU RIBA "50 Anys de Dioptria" al Teatre Joventut Les entrades per al concert de PAU RIBA "50 Anys de Dioptria" a L'Hospitalet tenen un preu de 20€ + despeses de gestió. ¡No et quedis sense entrades!


TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR...


Destaca tus Eventos

Si te dedicas a la organización y promoción de Eventos, Conciertos y Festivales, estás en el sitio web adecuado. Destaca tus eventos por Cuidades, Provincias, Tipología, Artistas ó Festivales. Si quieres saber cómo, ponte en contacto con nuestro equipo comercial.

Contactar

Festivales en 2016

¿Buscando Festivales en 2016? Encuentra los Festivales más destacados de España en nuestra web. Festivales de música, Festivales de teatro y danza, Festivales de cine y mucho más en un solo lugar. Pásate y encuentra lo que buscas en un vistazo. ¡A disfrutar!

Abonos de Festivales »

Noticias y Novedades

El Blog de música, festivales, teatro, danza, eventos internacionales, rumores y todas las noticias más actuales para estar al corriente de las tendencias que llegan cada mes a nuestro país. Te informamos sobre fechas, lugares, ciudades y cómo comprar tus entradas.

El Blog »