Entradas Ran Ran Ran + Salvatge Cor a Terrassa


RAN RAN RAN “Ran de mar” representa un abans i un després en el so de Ran Ran Ran, cada cop més sofisticat i càlid, per moments preciosista, amb una producció elegant i subtil. Un discurs sonor clarament pop, més lluminós que mai, però que també s’expandeix en els desenvolupaments atmosfèrics dels temes que emmarquen el disc, “Un darrer ball” i la titular “Ran de mar”. Un disc proper i acollidor, marcat per la dicció d’un Ferran Baucells que més que cantar et parla a cau d’orella.     SALVATGE COR Salvatge Cor fan pop post-Bowie, punkibossanova, bolero postgrunge i post post-it a la gelera. Tantes etiquetes esbojarrades només evidencien el desig de fugir de formes i gèneres tancats, en una època més global que cap altra. Fundada a finals de 2013 per Llorenç Romera Pericàs (guitarra, veu), sota el lema «pop de dormitori & paraula viva», completen la formació Gabriel Abrines a la guitarra, Ferran Bellver a la bateria i Leonardo Prieto al baix. Amb una cama a la poesia impresa i l’altra al carrer, l’ideari i les cançons de Salvatge Cor cerquen el seu què en la immediatesa entre músics i públic, i en l’exploració de temes com la identitat, l’alteritat i la intertextualitat entre les diferents arts. D’ençà la seva creació, Salvatge Cor han rodat per l’arxipèlag balear i també pel Principat. A més a més, el grup ha esdevingut guanyador del Premi Art Jove de Música Contemporània 2016 de les Illes Balears i Premi Joventut del concurs Sona9 2017. Aquest 2018, han publicat el seu primer LP “Hi ha gent que entra dins la teva ànima i ja no en sortirà mai més” (Discmedi, 2018) i han aportat el seu granet d’arena als tributs Illes dins d’un disc i Set tota la vida, dedicats a Tomeu Penya i Mishima, respectivament.


TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR...


Destaca tus Eventos

Si te dedicas a la organización y promoción de Eventos, Conciertos y Festivales, estás en el sitio web adecuado. Destaca tus eventos por Cuidades, Provincias, Tipología, Artistas ó Festivales. Si quieres saber cómo, ponte en contacto con nuestro equipo comercial.

Contactar

Festivales en 2016

¿Buscando Festivales en 2016? Encuentra los Festivales más destacados de España en nuestra web. Festivales de música, Festivales de teatro y danza, Festivales de cine y mucho más en un solo lugar. Pásate y encuentra lo que buscas en un vistazo. ¡A disfrutar!

Abonos de Festivales »

Noticias y Novedades

El Blog de música, festivales, teatro, danza, eventos internacionales, rumores y todas las noticias más actuales para estar al corriente de las tendencias que llegan cada mes a nuestro país. Te informamos sobre fechas, lugares, ciudades y cómo comprar tus entradas.

El Blog »