Entradas Rebota rebota y en tu cara explota


“Assassinem dones a raó de dues per setmana des de fa 10 anys i nosaltres encara hem de continuar defensant-nos i justificant-nos. Les dones no ‘perdem’ la vida, a les dones ens assassinen. Comencem a cridar les coses pel seu nom.” Un retrat cru i necessari sobre violència de gènere, masclisme i passivitat social estrenat al TNT 2017 i que ja ha girat per desenes de poblacions d’Espanya, Suïssa i França. “…ens hauria d’explotar la vida a la cara més sovint.” Creació i direcció: Agnés Mateus i Quim Tarrida
Interpretació: Agnés Mateus
Convidats: Pablo Domichovsky i Ismael Mengual
Espai sonor i audiovisual:Quim Tarrida
Il·luminació: Carles Borràs
Una coproducció del Festival TNT, l’Antic Teatre i Konvent punt zero. Amb el suport de la Nau Ivanow, el Teatre La Massa-Vilassar de Dalt i La Poderosa.   Premi de la Crítica 2017 al millor espectacle de Noves Tendències, Premi FAD Sebastià Gasch Aplaudiment 2018 i Butaca 2018 a les Noves Aportacions Escèniques


TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR...


Destaca tus Eventos

Si te dedicas a la organización y promoción de Eventos, Conciertos y Festivales, estás en el sitio web adecuado. Destaca tus eventos por Cuidades, Provincias, Tipología, Artistas ó Festivales. Si quieres saber cómo, ponte en contacto con nuestro equipo comercial.

Contactar

Festivales en 2016

¿Buscando Festivales en 2016? Encuentra los Festivales más destacados de España en nuestra web. Festivales de música, Festivales de teatro y danza, Festivales de cine y mucho más en un solo lugar. Pásate y encuentra lo que buscas en un vistazo. ¡A disfrutar!

Abonos de Festivales »

Noticias y Novedades

El Blog de música, festivales, teatro, danza, eventos internacionales, rumores y todas las noticias más actuales para estar al corriente de las tendencias que llegan cada mes a nuestro país. Te informamos sobre fechas, lugares, ciudades y cómo comprar tus entradas.

El Blog »