Entradas Sota Teràpia a L'Hospitalet


Sota Teràpia a L'Hospitalet L'esdeveniment Sota Teràpia al Teatre Joventut el pròxim dissabte 14 d’abril es celebrarà a les 20:00 h. Autor: Matías del Federico Direcció: Daniel Veronese Intèrprets: Francesc Ferrer és l’Esteve Marina Gatell és la Carla Cristina Plazas és la Laura Miquel Sitjar és el Daniel Andrés Herrera és el Ferran Meritxell Huertas és la Marta   Una comèdia brillant i sense treva. Pur joc teatral sota la mà mestra de Veronese i amb tots els al·licients per atrapar el gran públic (Imma Fernández. El Periódico de Catalunya) Tres parelles són convidades a participar en una relaxada sessió de teràpia. Aparentment res massa extraordinari, però la sessió es desenvoluparà sense cap professional i la dirigiran els mateixos pacients. Poc a poc una maquinària impensable s’engegarà i desencadenarà confessions, reclams, veritats i mentides. Els codis i els aparellaments que havien funcionat ja no serveixen, i sortirà a la llum una altra veritat... Daniel Veronese, un dels millors directors argentins, es fa càrrec d’aquesta versió del també argentí Matías del Federico, guanyador d’un concurs de dramatúrgia, que fa quatre temporades que es manté en cartell a Buenos Aires. Una obra brillant i intel·ligent que, com les bones comèdies, parla de temes molt seriosos.   Espectacle en català Durada: 1 h 40 min   Entrades per Sota Teràpia al Teatre Joventut Les entrades per l'esdeveniment Sota Teràpia el 14 d’abril tenen un preu de 22€ + despenses de gestió. No et quedis sense entrades!      


TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR...


Destaca tus Eventos

Si te dedicas a la organización y promoción de Eventos, Conciertos y Festivales, estás en el sitio web adecuado. Destaca tus eventos por Cuidades, Provincias, Tipología, Artistas ó Festivales. Si quieres saber cómo, ponte en contacto con nuestro equipo comercial.

Contactar

Festivales en 2016

¿Buscando Festivales en 2016? Encuentra los Festivales más destacados de España en nuestra web. Festivales de música, Festivales de teatro y danza, Festivales de cine y mucho más en un solo lugar. Pásate y encuentra lo que buscas en un vistazo. ¡A disfrutar!

Abonos de Festivales »

Noticias y Novedades

El Blog de música, festivales, teatro, danza, eventos internacionales, rumores y todas las noticias más actuales para estar al corriente de las tendencias que llegan cada mes a nuestro país. Te informamos sobre fechas, lugares, ciudades y cómo comprar tus entradas.

El Blog »