Entradas Troia, una veritable odissea! amb Cor de Teatre


Troia, una veritable odissea! amb Cor de Teatre a Castelldefels Dia: Divendres 22 de març de 2019
Hora: 21 h Preu:   16,50 € Lloc: Teatre Plaza Durada espectacle:    90  minuts Intèrprets:  Cor de teatre                                                                                             La Ilíada i l’Odissea com mai te les han explicades.   TROIA, una veritable odissea! és un espectacle polifònicoteatral a partir dels relats de La  Ilíada i L’Odissea en què els 30 intèrprets de Cor de Teatre et faran viatjar amb les seves veus per alguns dels episodis més representatius i emocionants d’aquests dos poemes èpics fundacionals de la cultura europea. Aquesta odissea musical és alhora un recorregut a cappella a través de grans cors de la història de la música, amb peces de compositors com Purcell, Bach, Händel, Mozart, Verdi o Wagner. Reviuràs el món de l’Olimp i els seus déus, el conjur de l’amor d’Helena i Paris i assistiràs en directe a la Guerra de Troia. Acompanyaràs Ulisses per perilloses aventures de tornada a Ítaca on l’esperen Penèlope i els pretendents que volen arrabassar-li l’esposa i el reialme. Un espectacle sense text i per a tots els públics, una fusió escènica i musical potent, expressiva i molt plàstica sempre des de la mirada de Cor de Teatre.   Entrades per Troia, una veritable Odissea! amb Cor de Teatre al Teatre Plaza de Castelldefels    


TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR...


Destaca tus Eventos

Si te dedicas a la organización y promoción de Eventos, Conciertos y Festivales, estás en el sitio web adecuado. Destaca tus eventos por Cuidades, Provincias, Tipología, Artistas ó Festivales. Si quieres saber cómo, ponte en contacto con nuestro equipo comercial.

Contactar

Festivales en 2016

¿Buscando Festivales en 2016? Encuentra los Festivales más destacados de España en nuestra web. Festivales de música, Festivales de teatro y danza, Festivales de cine y mucho más en un solo lugar. Pásate y encuentra lo que buscas en un vistazo. ¡A disfrutar!

Abonos de Festivales »

Noticias y Novedades

El Blog de música, festivales, teatro, danza, eventos internacionales, rumores y todas las noticias más actuales para estar al corriente de las tendencias que llegan cada mes a nuestro país. Te informamos sobre fechas, lugares, ciudades y cómo comprar tus entradas.

El Blog »