Entradas Via Kanana a L'Hospitalet


Via Kanana a  L'Hospitalet VIA KATLEHONG DANCE / GREGORY MAQOMA Coreografía: Gregory Maqoma  Compositor: Samuel Makhathade Khabane Il·luminació: Oliver Hauser, de Hauser Lighting Design  Vídeo: Jurgen Meekel Vestuari: DarkDindie Styling Concepts Co-production : Via Katlehong Dance, Maison de la Danse de Lyon, La Villette, Paris, Châteauvallon, Scène Nationale Ballarins: Tshepo Nchabeleng, Thato Qofela ; Andile Nhlapo ; Tshepo Mohlabane ; Teboho Diphehlo ; Abel Vilakazi ; Nomasonto Radebe ; Boitumelo Tshupa  Text: discurs inaugural de Patrick L.O. Lumumba per a la 3ª Convenció Anticorrupció, el 2/12/2013 a l’Hotel Africana de Kampala, Uganda  Coproducció de: Via Katlehong Dance, Maison de la Danse de Lyon, La Villette (París), Châteauvallon-Scène nationale   Vesteixen a mig camí entre una estètica retro amb aires de claqué ,un look que recorda els anys 80 i unes botes All Stars que han devingut tot un símbol. Però sobre tot ballen de manera endiablada.  El pantsula, més què un ball, és una cultura a Johannesburg, amb una trajectòria similar a la del hip hop a Nord-americà. Neix al barris pobres de la capital sud-africana als anys 60 i ha anat acompanyant la protesta social, convertint-se en la veu dels més desafavorits. Primer va ser contra l’apartheid i ara segueix viu qüestionant l’estat de les coses a la corrupta Sud-àfrica. Una famosa companyia de pantsula del barri de Via Katheling amb gran reputació ha fet aliança amb el reputat coreògraf Gregory Maqoma (Johannesburg 1973) per muntar Via Kanana, una coreografia que desplega les habilitats físiques dels seus intèrprets, però que també te un transfons social que parla dels insuportables nivells de corrupció a la cúpula del poder sud-africà.   Durada: 60 min. Quinzena metropolitana de dansa   Entrades per Via Kanana a L'Hospitaletal Teatre Joventut Les entrades per Via Kanana L'Hospitalet tenen un preu de 22€ + despeses de gestió. ¡No et quedis sense entrades! HORARI DE TAQUILLA: els dies de funció, dues hores abans de començar. LA TAQUILLA DEL TEATRE ESTARÀ OBERTA AL PÚBLIC ELS DIES 19, 20, 21 de desembre i 17, 18, 19 de gener  HORARI: DE 18H A 20H     


TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR...


Destaca tus Eventos

Si te dedicas a la organización y promoción de Eventos, Conciertos y Festivales, estás en el sitio web adecuado. Destaca tus eventos por Cuidades, Provincias, Tipología, Artistas ó Festivales. Si quieres saber cómo, ponte en contacto con nuestro equipo comercial.

Contactar

Festivales en 2016

¿Buscando Festivales en 2016? Encuentra los Festivales más destacados de España en nuestra web. Festivales de música, Festivales de teatro y danza, Festivales de cine y mucho más en un solo lugar. Pásate y encuentra lo que buscas en un vistazo. ¡A disfrutar!

Abonos de Festivales »

Noticias y Novedades

El Blog de música, festivales, teatro, danza, eventos internacionales, rumores y todas las noticias más actuales para estar al corriente de las tendencias que llegan cada mes a nuestro país. Te informamos sobre fechas, lugares, ciudades y cómo comprar tus entradas.

El Blog »