Entradas Visita al Mas Miró


L’obra i l’univers de Joan Miró es van gestar a Mont-roig, en el marc estricte de Mas Miró i de les terres que l’envolten. És allà on el 1911, després d’una depressió, Miró va decidir dedicar-se plenament a la pintura.

Tot es conserva tal com ho va deixar el pintor el 1976, l’últim any que va estar al Mas Miró: la masia, la capella, la bassa on es banyaven i que encara conserva el safareig per rentar la roba, l’antic pou, el galliner, el corral i el taller, l’espai més important. Per primera vegada es pot admirar el primer estudi que Joan Miró es va fer construir tal qual el va deixar la última vegada que hi va treballar, el setembre del 1976.

Mas Miró queda vinculat a la ruta “El paisatge emocional de Miró”, un itinerari per Mont-roig que mostra diversos escenaris, degudament senyalitzats i identificats, que l’artista va pintar, convertint-los en obres mundialment reconegudes. El Mas Miró és l’epicentre d’aquesta visita com un dels escenaris cabdals, que, a més d’estar representat a l’obra “La masia”, té el privilegi d’haver estat casa i taller de l’artista durant tota la seva trajectòria vital i artística.

Aquest recorregut es fa amb el suport d’una audioguia digital, que el visitant es pot emportar i que incorpora la informació de tots els punts visitables amb un fulletó conjunt.


TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR...


Destaca tus Eventos

Si te dedicas a la organización y promoción de Eventos, Conciertos y Festivales, estás en el sitio web adecuado. Destaca tus eventos por Cuidades, Provincias, Tipología, Artistas ó Festivales. Si quieres saber cómo, ponte en contacto con nuestro equipo comercial.

Contactar

Festivales en 2016

¿Buscando Festivales en 2016? Encuentra los Festivales más destacados de España en nuestra web. Festivales de música, Festivales de teatro y danza, Festivales de cine y mucho más en un solo lugar. Pásate y encuentra lo que buscas en un vistazo. ¡A disfrutar!

Abonos de Festivales »

Noticias y Novedades

El Blog de música, festivales, teatro, danza, eventos internacionales, rumores y todas las noticias más actuales para estar al corriente de las tendencias que llegan cada mes a nuestro país. Te informamos sobre fechas, lugares, ciudades y cómo comprar tus entradas.

El Blog »