Entradas Xcentric-Arthur i Corinne Cantrill. Touching the Earth


Arthur i Corinne Cantrill. Touching the Earth Una gran part de les pel·lícules dels cineastes Arthur i Corinne Cantrill es basa en l’estudi del paisatge i relaciona les formes fílmiques amb les formes dels llocs. A més de portar al primer pla la rudesa i el rigor del paisatge australià, les pel·lícules d’aquesta sessió investiguen la materialitat de la mateixa imatge i la percepció, i ens plantegen preguntes sobre la naturalesa del cinema i la seva capacitat de crear altres mons. Amb Bouddi, els Cantrill intenten elaborar una nova visió del paisatge sense la cotilla de certes convencions del llenguatge cinematogràfic. Tant Island Fuse com Ocean Point Lookout es van filmar a l’illa de Stradbroke. La primera part d’imatges en blanc i negre, fetes uns anys abans de refilmar-les amb filtres cromàtics, revela aspectes invisibles. La segona, filmada al cap d’uns anys en un moment en què els cineastes se sorprenen de l’impacte que el turisme té sobre l’illa, presenta la superfície i els diversos estats de l’oceà, on les tempestes, els dies de calma, els capvespres i la nit es relacionen amb diferents qualitats de la imatge fílmica. Aquestes pel·lícules es van realitzar als anys setanta, quan els Cantrill ja havien tornat a Austràlia després de passar una temporada a Europa, un període creatiu molt intens en què, a més de fer un conjunt de treballs per investigar la tècnica cinematogràfica, van crear la publicació Cantrills Filmnotes. Arthur i Corinne Cantrill: Bouddi, 1970, 8 min; Island Fuse, 1971, 11 min; Ocean at Point Lookout, 1977, 46 min Projecció en 16 mm. Per a més informació i següents sessions, veure el web d'Xcèntric, clicant aquí Informació pràctica: Preu per sessió: 4€ / Preu reduït: 3€ per a menors de 25 anys, Carnet Jove, jubilats, família nombrosa i família monoparental. Abonament 5 sessions: 15€/ preu reduït: 12€ (de venda a taquilles) Gratuït: Amic del CCCB, jubilat amb Targeta Rosa, aturat, carnet Docent de la Generalitat, Targeta de la discapacitat. Per a les entrades gratuïtes i els abonaments, cal passar per taquilles del CCCB


TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR...


Destaca tus Eventos

Si te dedicas a la organización y promoción de Eventos, Conciertos y Festivales, estás en el sitio web adecuado. Destaca tus eventos por Cuidades, Provincias, Tipología, Artistas ó Festivales. Si quieres saber cómo, ponte en contacto con nuestro equipo comercial.

Contactar

Festivales en 2016

¿Buscando Festivales en 2016? Encuentra los Festivales más destacados de España en nuestra web. Festivales de música, Festivales de teatro y danza, Festivales de cine y mucho más en un solo lugar. Pásate y encuentra lo que buscas en un vistazo. ¡A disfrutar!

Abonos de Festivales »

Noticias y Novedades

El Blog de música, festivales, teatro, danza, eventos internacionales, rumores y todas las noticias más actuales para estar al corriente de las tendencias que llegan cada mes a nuestro país. Te informamos sobre fechas, lugares, ciudades y cómo comprar tus entradas.

El Blog »