Entradas Xcentric-Chris Gallagher. Undivided Attention


Chris Gallagher. Undivided Attention El llargmetratge del canadenc Chris Gallagher evoca l’experiència del viatge iniciàtic en forma de tractat metacinematogràfic. Estructurat com una sèrie de seqüències autònomes, el film gravita al voltant d’un pla recurrent: una dona i un home d’esquenes, circulant dins d’un cotxe descapotable. La pel·lícula, plantejada com una road movie abstracta, enregistra el paisatge urbà i rural del Canadà a través de plantejaments fílmics enginyosos que acaben sent una reflexió sobre el rerefons il·lusionista del mitjà. Documentacions desorientadores i posades en escena minimalistes demostren el poder de la imatge fílmica per articular exemples teòrics. També revelen una altra finalitat tant o més significativa: la recerca de la bellesa. Suggerir la capacitat observadora de la càmera cinematogràfica i el valor cognitiu del muntatge són trets distintius d’un film que celebra la representació del moviment analitzant la rellevància de la temporalitat. El desafiament de la gravetat i la tendència a la circularitat són recursos estilístics presents. Aquestes perspectives fílmiques intricades assenyalen la influència de les constriccions del cinema estructural, però fugen del formalisme per vehicular una narració calidoscòpica on la presència de la parella automobilística pauta el conjunt de situacions. Undivided Attention, Chris Gallagher, 1987, 16 mm, 107 min Per a més informació i següents sessions, veure el web d'Xcèntric, clicant aquí Informació pràctica: Preu per sessió: 4€ / Preu reduït: 3€ per a menors de 25 anys, Carnet Jove, jubilats, família nombrosa i família monoparental. Abonament 5 sessions: 15€/ preu reduït: 12€ (venda a taquilles) Gratuït: Amic del CCCB, jubilat amb Targeta Rosa, aturat, carnet Docent de la Generalitat, Targeta de la discapacitat. Per a les entrades gratuïtes i els abonaments, cal passar per taquilles del CCCB  


TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR...


Destaca tus Eventos

Si te dedicas a la organización y promoción de Eventos, Conciertos y Festivales, estás en el sitio web adecuado. Destaca tus eventos por Cuidades, Provincias, Tipología, Artistas ó Festivales. Si quieres saber cómo, ponte en contacto con nuestro equipo comercial.

Contactar

Festivales en 2016

¿Buscando Festivales en 2016? Encuentra los Festivales más destacados de España en nuestra web. Festivales de música, Festivales de teatro y danza, Festivales de cine y mucho más en un solo lugar. Pásate y encuentra lo que buscas en un vistazo. ¡A disfrutar!

Abonos de Festivales »

Noticias y Novedades

El Blog de música, festivales, teatro, danza, eventos internacionales, rumores y todas las noticias más actuales para estar al corriente de las tendencias que llegan cada mes a nuestro país. Te informamos sobre fechas, lugares, ciudades y cómo comprar tus entradas.

El Blog »