Entradas Xcentric-L’aigua com a verb. Stan Brakhage


L’aigua com a verb: A Child’s Garden and the Serious Sea, de Stan Brakhage A Child’s Garden and the Serious Sea és la primera part de la sèrie Vancouver Island Films, l’últim projecte a gran escala que Stan Brakhage va filmar després d’haver realitzat nombroses pel·lícules pintades, així com el seu estudi més important elaborat en una única localització: l’oceà, filtrat a través de la biografia imaginària de la seva dona Marilyn. El 1988, Stan Brakhage va començar un cicle de pel·lícules inspirades en la seva dona: Marilyn’s Window, Untitled Film (For Marilyn) o la sèrie Vancouver Island Films, que evoca la topografia d’un lloc, l’oceà de Victoria, i les etapes de la vida de Marilyn, refractades en els teixits del mar. A Child’s Garden and the Serious Sea es correspon amb la infància, The Mammals of Victoria amb l’adolescència i The God of Day Had Gone Down Upon Him amb la crisi de la mitjana edat. Al film A Child’s Garden..., Brakhage torna al descobriment dels fenòmens del món i les visions primeres: les onades i les marees del cos es combinen amb la interacció entre la llum i l’aigua, bessones en les seves ones i corrents, passant de l’opacitat a la transparència de les superfícies. Amb els seus talls i les seves foses en negre o els diferents tipus de pel·lícula, velocitat, exposició o emulsió, la naturalesa domesticada (els jardins i els parcs infantils) i l’estat primari marí queden transfigurats de la mateixa manera, entre la primera i la segona persona. A Child’s Garden and the Serious Sea, Stan Brakhage, 1991, 16 mm, sense so, 73 min Per a més informació i següents sessions, veure el web d'Xcèntric, clicant aquí Informació pràctica: Preu per sessió: 4€ / Preu reduït: 3€ per a menors de 25 anys, Carnet Jove, jubilats, família nombrosa i família monoparental. Abonament 5 sessions: 15€/ preu reduït: 12€ (venda a taquilles) Gratuït: Amic del CCCB, jubilat amb Targeta Rosa, aturat, carnet Docent de la Generalitat, Targeta de la discapacitat. Per a les entrades gratuïtes i els abonaments, cal passar per taquilles del CCCB  


TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR...


Destaca tus Eventos

Si te dedicas a la organización y promoción de Eventos, Conciertos y Festivales, estás en el sitio web adecuado. Destaca tus eventos por Cuidades, Provincias, Tipología, Artistas ó Festivales. Si quieres saber cómo, ponte en contacto con nuestro equipo comercial.

Contactar

Festivales en 2016

¿Buscando Festivales en 2016? Encuentra los Festivales más destacados de España en nuestra web. Festivales de música, Festivales de teatro y danza, Festivales de cine y mucho más en un solo lugar. Pásate y encuentra lo que buscas en un vistazo. ¡A disfrutar!

Abonos de Festivales »

Noticias y Novedades

El Blog de música, festivales, teatro, danza, eventos internacionales, rumores y todas las noticias más actuales para estar al corriente de las tendencias que llegan cada mes a nuestro país. Te informamos sobre fechas, lugares, ciudades y cómo comprar tus entradas.

El Blog »