Entradas Xcentric-Print Generation


Print Generation Print Generation és un dels títols canònics del cinema estructural. Parteix d’un muntatge repetitiu de cinquanta plans d’un segon de durada. És un minut fílmic d’imatges autobiogràfiques sotmès a un procés escrupolós de còpia per contacte. Realitzat en estreta col·laboració amb un laboratori professional, el títol revela l’anhel de J. J. Murphy d’investigar les propietats fotoquímiques del medi seguint un metòdic sistema generatiu. Les abstraccions procedents de filmacions d’escenes quotidianes queden estructurades sota una ordenació simètrica que finalment es desplega a l’inrevés. La inefabilitat de les imatges queda sincronitzada amb l’enregistrament d’unes onades del mar. Copiades successivament, produeixen una banda sonora sorollosa d’origen oceànic. És un estudi detallat de les propietats acústiques de la cinta magnètica anàleg a l’exploració visual de les qualitats del gra fotogràfic de la pel·lícula. Mentre en el primer bloc del film l’espectador imagina representacions naturalistes ocultes rere la superfície del cel·luloide, en el segon la percepció de l’audiència bascula entre la seva capacitat per aguditzar la memòria d’allò que es reconeix efímerament i la seva inclinació a contemplar, simplement, la bellesa de l’emulsió en descomposició. Print Generation, J. J. Murphy, 1974, 16 mm, 50 min Per a més informació i següents sessions, veure el web d'Xcèntric, clicant aquí Informació pràctica: Preu per sessió: 4€ / Preu reduït: 3€ per a menors de 25 anys, Carnet Jove, jubilats, família nombrosa i família monoparental. Abonament 5 sessions: 15€/ preu reduït: 12€ (venda a taquilles) Gratuït: Amic del CCCB, jubilat amb Targeta Rosa, aturat, carnet Docent de la Generalitat, Targeta de la discapacitat. Per a les entrades gratuïtes i els abonaments, cal passar per taquilles del CCCB   


TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR...


Destaca tus Eventos

Si te dedicas a la organización y promoción de Eventos, Conciertos y Festivales, estás en el sitio web adecuado. Destaca tus eventos por Cuidades, Provincias, Tipología, Artistas ó Festivales. Si quieres saber cómo, ponte en contacto con nuestro equipo comercial.

Contactar

Festivales en 2016

¿Buscando Festivales en 2016? Encuentra los Festivales más destacados de España en nuestra web. Festivales de música, Festivales de teatro y danza, Festivales de cine y mucho más en un solo lugar. Pásate y encuentra lo que buscas en un vistazo. ¡A disfrutar!

Abonos de Festivales »

Noticias y Novedades

El Blog de música, festivales, teatro, danza, eventos internacionales, rumores y todas las noticias más actuales para estar al corriente de las tendencias que llegan cada mes a nuestro país. Te informamos sobre fechas, lugares, ciudades y cómo comprar tus entradas.

El Blog »