Entradas Xcentric-The Grand Bizarre. Jodie Mack


Xcèntric-The Grand Bizarre Filmada al llarg de cinc anys i en diversos països, aquest diari de viatge centrat en la roba ens mostra centenars de materials tèxtils i estampats com ballen en diferents localitzacions, com ara Mèxic, el Marroc o l’Índia. Una pel·lícula animada feta literalment amb roba, on els motius s’entrellacen entre si i també amb els paisatges mentre creen ritmes i associacions increïbles. És el primer llargmetratge de l’animadora experimental Jodie Mack, que, a més de mostrar els seus curts en festivals i museus d’arreu del món, va ser escollida el 2018 per crear unes animacions per a les pantalles gegants de Times Square. Una pel·lícula que, a través d’un material majoritàriament de producció industrial, construeix una obra per a tots els sentits i que torna a posar en relleu que cap objecte no és massa humil per construir una obra d’art. La sessió es completa amb el seu curtmetratge més recent. Les dues obres s’estrenen a Catalunya. Jodie Mack: The Grand Bizarre, 2018, 60 min, 16 mm; Hoarders Without Borders, 2018, 5 min, 16 mm   Per a més informació i següents sessions, veure el web d'Xcèntric, clicant aquí Informació pràctica: Preu per sessió: 4€ / Preu reduït: 3€ per a menors de 25 anys, Carnet Jove, jubilats, família nombrosa i família monoparental. Abonament 5 sessions: 15€/ preu reduït: 12€ (venda a taquilles) Gratuït: Amic del CCCB, jubilat amb Targeta Rosa, aturat, carnet Docent de la Generalitat, Targeta de la discapacitat. Per a les entrades gratuïtes i els abonaments, cal passar per taquilles del CCCB  


TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR...


Destaca tus Eventos

Si te dedicas a la organización y promoción de Eventos, Conciertos y Festivales, estás en el sitio web adecuado. Destaca tus eventos por Cuidades, Provincias, Tipología, Artistas ó Festivales. Si quieres saber cómo, ponte en contacto con nuestro equipo comercial.

Contactar

Festivales en 2016

¿Buscando Festivales en 2016? Encuentra los Festivales más destacados de España en nuestra web. Festivales de música, Festivales de teatro y danza, Festivales de cine y mucho más en un solo lugar. Pásate y encuentra lo que buscas en un vistazo. ¡A disfrutar!

Abonos de Festivales »

Noticias y Novedades

El Blog de música, festivales, teatro, danza, eventos internacionales, rumores y todas las noticias más actuales para estar al corriente de las tendencias que llegan cada mes a nuestro país. Te informamos sobre fechas, lugares, ciudades y cómo comprar tus entradas.

El Blog »