Entradas Xcentric-Trobades amb entitats: Carolyn and Me. David Brooks


Trobades amb entitats: Carolyn and Me, de David Brooks Quan David Brooks va morir en un accident de cotxe amb només 24 anys, ja era un dels cineastes més destacats de l’avantguarda americana dels anys seixanta. En aquesta sessió veurem Carolyn and Me, la pel·lícula final que el jove poeta va deixar inacabada, editada i estrenada per la seva dona, Carolyn, després de la seva mort. El cinema de David Brooks es mou entre el que Jonas Mekas va anomenar «narratives no estructurades» —com les de les pel·lícules de Robert Frank i Alfred Leslie o Ron Rice— i la particular elaboració d’una mena de diari d’una quotidianitat frenètica, amb les seves enginyoses associacions de muntatge i les seves estructures subjectives. Per Brooks, la càmera és una eina d’exploració de les diferents energies del món. A Carolyn and Me se succeeixen els amics, els llocs i els viatges al ritme de moviments ràpids i entretallats. Els esclats espontanis de color no impedeixen que puguem reconèixer en cada escena les persones o els espais on Brooks va filmar. D’una banda, el cineasta treballa amb forts contrastos, com el pas del dia a la nit o de la llum natural a l’artificial. De l’altra, el joc, en el seu vessant més ampli, com el sentit transitori de les estacions o de les rimes musicals, queda articulat com una forma de vida. David Brooks: Carolyn and Me: Part One, 1968, 33 min; Carolyn and Me: Part Two, 1968, 35 min; Carolyn and Me: Part Three, 1968, 36 min Projecció en 16 mm, sense so. Per a més informació i següents sessions, veure el web d'Xcèntric, clicant aquí Informació pràctica: Preu per sessió: 4€ / Preu reduït: 3€ per a menors de 25 anys, Carnet Jove, jubilats, família nombrosa i família monoparental. Abonament 5 sessions: 15€/ preu reduït: 12€ (venda a taquilles) Gratuït: Amic del CCCB, jubilat amb Targeta Rosa, aturat, carnet Docent de la Generalitat, Targeta de la discapacitat. Per a les entrades gratuïtes i els abonaments, cal passar per taquilles del CCCB


TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR...


Destaca tus Eventos

Si te dedicas a la organización y promoción de Eventos, Conciertos y Festivales, estás en el sitio web adecuado. Destaca tus eventos por Cuidades, Provincias, Tipología, Artistas ó Festivales. Si quieres saber cómo, ponte en contacto con nuestro equipo comercial.

Contactar

Festivales en 2016

¿Buscando Festivales en 2016? Encuentra los Festivales más destacados de España en nuestra web. Festivales de música, Festivales de teatro y danza, Festivales de cine y mucho más en un solo lugar. Pásate y encuentra lo que buscas en un vistazo. ¡A disfrutar!

Abonos de Festivales »

Noticias y Novedades

El Blog de música, festivales, teatro, danza, eventos internacionales, rumores y todas las noticias más actuales para estar al corriente de las tendencias que llegan cada mes a nuestro país. Te informamos sobre fechas, lugares, ciudades y cómo comprar tus entradas.

El Blog »